Nieuws

Verhuizing:
Sinds afgelopen mei zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie.
Ons nieuwe adress voor de bijeenkomsten is:

Pastorie St. Jozef en St. Martinus kerk
Parochie H. Willibrordus locatie St. Jozef en St. Martinus
Hoofdstraat 27
2181 EA HILLEGOM

 

Vastenactie 2019:
Het goede doel van de vastenactie is bekend;
"Stichting CEPT"

Voor dit goede doel gaan wij schoolspullen inzamelen, denk hierbij aan;
gummen, stiften, potloden, schriften, tassen, etc.
U kunt deze spullen inleveren op zaterdag 16 maart tussen 09:00 - 13:00 uur op de locaties;
Plus Palet, Dekamarkt, Mariaoord. 

Voor meer info: zie de pagina Inzamelingsactie Vastenactie

 

Vastenactie 2017!


Op 17 en 18 maart 2017 was de vastenactie van The Spirits! Wat was het een geweldig weekend. Op vrijdagavond zijn we samen met "oudere" mensen in gesprek gegaan over mopperen en klagen. Waar klagen en mopperen we nou eigenlijk over en waar zouden mensen in nood of armoede over klagen? Waar zou Jezus over klagen? We zijn in gesprek daarover gegaan en kwamen erachter dat wij het eigenlijk hier in Nederland heel erg goed hebben, wij hebben weinig om over te klagen! Daarna zijn we terra cotta potjes gaan schilderen voor de verkoop voor de volgende dag.

Na de heerlijke nachtrust hebben we 's ochtends vroeg aan ochtendgymnastiek gedaan en vervolgens zijn we ons gaan klaar maken om zoveel mogelijk te verkopen! In groepjes hebben we de hele dag bloemen, bollen en plantjes verkocht op de oude pomp en in Bloemswaard. Het verkopen was onwijs leuk en ging erg goed, iedereen die ons heeft gesponsord willen we hartelijk bedanken!! Na de sobere maaltijd hebben we het weekend afgesloten met een mooie viering over levend water.

Met trots kunnen we mededelen dat we €2000,- euro hebben opgehaald voor Stichting Kebebush. Stichting Kebebush en wij als leiding van de jongerengroep willen de jongeren heel erg bedanken voor hun inzet, ze hebben onwijs goed hun best gedaan en we zijn super trots op ze! Daarnaast willen we iedereen die ons heeft gesponsord heel hartelijk bedanken!!

 

Vastenactie

Het goede doel van de vastenactie is bekend.....
Stichting Kebebush!

 

 Nieuwjaarsborrel!

Op vrijdag 6 januari hebben we samen met de tieners van de PKN (Protestantse Kerk Nederland), Evangelie Gemeente en Open Hof het nieuwe jaar ingeluid. Voor de eerste keer werd er een interkerkelijk evenement georganiseerd door de jongerengroepen en het was een groot succes! Als eerst hebben we met ze allen geproost op het nieuwe jaar en met zijn allen gegeten. Na het eten zijn de jongeren een competitie aangegaan en werd er gestreden voor de hoofdprijs. Deze konden ze winnen door Oud Hollandse spellen te spelen zoals kratlopen, watjesblazen, staartje steal etc. Het was een groot succes en een fantastische avond om het jaar mee te beginnen!

 

Let op

De vastenactie 2017 zal plaastvinden op 17 & 18 maart!

 

Informatieavond

Op 30 september om 20:00 uur zal in het Teresiahuis een informatieavond worden gehouden over halloween voor alle geïnteresseerden (18+) en helpers.

Halloween zal dit jaar gehouden worden op 4 november in Hillegom. Zou je ons willen helpen, laat het ons dan weten via het formulier dat staat onder het kopje "Halloween 2016".

 

 

Filmpje The Spirits 10 jaar!

Heb jij ons filmpje van The Spirits 10 jarig bestaan wel eens gezien? Bekijk het nu hieronder en kom wat meer te weten over de geschiedenis van jongerengroep The Spirits!

Wist je dat het seizoen 2015/2016 alweer het 12de seizoen is?Vastenactie 2016 (maart 2016)

In het weekend van 4 en 5 maart hebbben we 24 uur gevast voor het goede doel, het was weer een gezellig, komisch en leuk weekend waarbij we veel hebben geleerd en ondernomen. Op zaterdagochtend zijn we naar Zorgboerderij Zebrazorg uit Vogelenzang geweest en hebben daar met onze jongeren en de jongeren die daar waren een fantastische ochtend beleefd. We willen Zorgboerderij Zebrazorg hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid! Wij hopen dat de jongeren ervan hebben genoten en dat ze er de volgende keer weer bij zijn! Wij hebben er in ieder geval enorm van genoten. We hebben het weekend afgesloten met een sobere maaltijd gemaakt door onze "soepmoeder" en met brood gesponsord door Bakkerij van Maanen filiaal Palet uit Hillegom, wij willen hun hiervoor heel erg bedanken!!

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK