Wie zijn wij?
The Spirits is een jongerengroep voor jongeren vanaf 11 jaar oud. Iedere eerste vrijdagavond van de maand (uitzonderingen daargelaten) komen we bij elkaar in het St. Theresiahuis in Hillegom.

The Spirits is dat van de kerk?
Ja, The Spirits is een jongerengroep die vanuit de katholieke kerk van Hillegom activiteiten onderneemt. We staan stil bij wat ons bezighoudt en inspireert; bij onze principes en gevoelens. Daarin staan we open voor iedereen. Van elkaar kunnen we immers zoveel leren! 
Het doel van The Spirits is om ons een (maatschappelijke) boodschap mee te geven, waar we in het dagelijks leven iets aan hebben. Onze drie kernwoorden zijn dan ook: dialoog, ontmoeting en boodschap meegeven.

Wat doen we op een avond?
Onze avonden worden gevuld met het doen van activiteiten. Regelmatig zijn dat groepsspellen, waarbij we goed met elkaar samen moeten werken om het doel te bereiken. Reken maar dat je elkaar dan goed leert kennen! Ook kijken we soms films met elkaar of staan we stil bij een maatschappelijk thema. Zo hebben we o.a. een thema-avond over de Kindertelefoon en over (liefdes) relaties gehad. Zulke onderwerpen bekijken we dan vanuit meerdere invalshoeken. Zo leren we hoe bepaalde (groepen) mensen over een onderwerp denken en kunnen we voor onszelf bepalen hoe wij erover denken.
Veel activiteiten worden door de leiding voor The Spirits verzonnen. Als jongeren van The Spirits mogen we altijd meedenken, of zelf iets organiseren wanneer we dat willen.

Wat kosten de avonden?
Onze avonden zijn gratis. Ook de consumpties zijn gratis. Het enige wat wij verwachten is een goede inzet en een goed humeur. Maar dat komt altijd wel goed!

Wat moet je doen als je ook wilt komen?
Gewoon komen! Op iedere eerste vrijdagavond van de maand, om 19:30 uur in het St. Theresiahuis (Mgr. van Leeuwenlaan 3) zijn wij aanwezig. Informatie over ons kun je vinden in Wil's Kracht (het parochieblad), achterin de Martinuskerk en vaak ook in de plaatselijke krant (Witte Weekblad). Onze avonden duren tot ongeveer 21:45 uur.

Tot snel!
Groetjes van The Spirits


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK